Viktresan på 14 dagar

Din väg till bättre form

Att gå ner i vikt och komma i form är egentligen ganska okomplicerat. Se din kropp som ett bankkonto där du kan göra insättningar och uttag. Maten du äter är insättningar och din vardagsmotion är uttag. Men till skillnad från din privatekonomi så vill du i det här fallet göra större uttag än insättningar.

Det här programmet kommer hjälpa dig att äta kalorisnålt och öka förbränningen i kroppen för att du varje dag ska hamna på ett kaloriunderskott, dvs du gör av med mer kalorier än vad du får i dig. Resultatet: du går ner i vikt. 

Vi rekommenderar att du först läser avsnitten om “Vad är VLCD” och “Fasta & ketos” för att du får en förståelse för olika begrepp och att du får grundläggande kunskap i vad vi vill uppnå med det här programmet. Du kan sedan välja om du vill ha snabba eller lite mer långsiktiga resultat. För snabba resultat rekommenderar vi att du går all-in på VLCD plus regelbundna raska promenader i kombination med våra träningspass. För lite mindre snabba resultat testar du våra lågkalorierecept och motionerar så ofta du kan.    

Programmets avsnitt

Vad är VLCD?

Första steget på din resa är att få en förståelse för vad Very Low Calorie Diet är och varför det är så effektivt vid viktnedgång och viktkontroll.

Fasta & ketos

Lär dig om fördelarna med fasta och ketos. Ketos handlar om att få kroppen att bränna fett istället för socker för energi.

Vardagsmotion

Den bästa träningen är den som blir av. En rask promenad är alltid nära till hands och kräver varken gymkort eller utrustning, bara ett par sköna skor. 

Träna hemma

Vår coach och utbildade personliga tränare Oscar har satt ihop två pass som är enkla, men effektiva att köra hemma. Du behöver inga redskap, utan du kan köra igång direkt. 🙂 

Recept

Att äta nyttigt behöver varken vara komplicerat eller mindre gott. Vi har tagit fram rätter och måltidsförslag som passar för en hel vecka. 

Handla VLCD

Vi är specialiserade på VLCD. Handla snabbt och smidigt i vår webbshop, xtrabutiken.se