Viktresan

Forsätt din resa till ett bätte välmående 

Att gå ner i vikt och komma i form är egentligen ganska okomplicerat. Se din kropp som ett bankkonto där du kan göra insättningar och uttag. Maten du äter är insättningar och din vardagsmotion är uttag. Men till skillnad från din privatekonomi så vill du i det här fallet göra större uttag än insättningar.

Det här programmet kommer hjälpa dig att äta kalorisnålt och öka förbränningen i kroppen för att du varje dag ska hamna på ett kaloriunderskott, dvs du gör av med mer kalorier än vad du får i dig. Resultatet: du går ner i vikt. 

Vi rekommenderar att du först läser avsnitten om “Vad är VLCD” och “Fasta & ketos” för att du får en förståelse för olika begrepp och att du får grundläggande kunskap i vad vi vill uppnå med det här programmet. Du kan sedan välja om du vill ha snabba eller lite mer långsiktiga resultat. För snabba resultat rekommenderar vi att du går all-in på VLCD plus regelbundna raska promenader i kombination med våra träningspass. För lite mindre snabba resultat testar du våra lågkalorierecept och motionerar så ofta du kan.    

Viktiga faktorer i en viktnedgång 

Vad är VLCD?

Första steget på din resa är att få en förståelse för vad Very Low Calorie Diet är och varför det är så effektivt vid viktnedgång och viktkontroll.

Fasta & ketos

Lär dig om fördelarna med fasta och ketos. Ketos handlar om att få kroppen att bränna fett istället för socker för energi.

Vardagsmotion

Den bästa träningen är den som blir av. En rask promenad är alltid nära till hands och kräver endast ett par sköna skor. 

Träna hemma

Ibland hinner man inte till gymmet och då kan det vara bra att kunna träna hemma eller ute. Här hittar du två pass som du kan göra utan redskap och endast 15 minuter långa.

“All träning är bättre än ingen” 

Recept

Att äta nyttigt behöver varken vara komplicerat eller mindre gott. Vi har tagit fram rätter och måltidsförslag som passar för en hel vecka. 

Handla VLCD

Vi är specialiserade på VLCD. Handla snabbt och smidigt hos ditt gym eller i vår webbshop.