Din träning vecka 3

Jag har satt ihop ett fantastiskt träningspass specifikt för din tredje vecka! Det kommer att vara fullt fokuserat på att stärka din core. Förbered dig för en utmaning som kommer att få dig att svettas och verkligen ta dig till dina gränser. Men låt dig inte avskräckas! Du är starkare än du tror, och jag lovar att detta pass kommer att hjälpa dig att växa ännu starkare.

I videon visar jag ett varv av passet, men jag utmanar dig att göra hela tre varv varje gång du genomför det här träningspasset. Ge det allt du har och låt intensiteten öka för varje repetition du tar. Du kan göra det! Jag önskar dig lycka till och framförallt, ha roligt!

Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller behöver ytterligare motivation. Jag är här för att stötta dig på din resa mot ditt bästa jag!

// Oscar

Träningspass

Vecka 3