Om du funderar på nästa steg

Jag började min karriär som viktcoach för ett koncept som heter WeightTrainer. Jag jobbade på den tiden som personlig tränare på ett gym utanför Stockholm. Där fick jag möjlighet att vidareutbilda mig till att bli en så kallad “WeightTrainer”. Det var en fantastisk utbildning där jag fick lära mig mycket mer om hur kroppen och sinnet fungerar i förhållande till övervikt, träning, kost och viktnedgång. För mig blev denna utbildning startskottet till min fortsatta karriär och jag är nu stolt att arbeta för det företag som idag både äger och utvecklar WeightTrainer vidare. 

WeightTrainer är ett unikt viktminskningsprogram som under de senaste 15 åren utvecklats av experter inom träning, psykologi och nutrition. Det som skiljer WeightTrainer från många andra program är att det är utformat för att ge dig både snabba resultat och att du samtidigt ska behålla din nya vikt hela livet ut. Du kommer känna igen en hel del moment från Viktresan, men en stor skillnad är att du under WeightTrainer-programmet kommer ha både en coach och andra gruppdeltagare som du fysiskt träffar flera gånger i veckan och som du gör din fortsatta resa tillsammans med. 

Hemligheten är en vetenskapligt grundad metod som kombinerar kul träning och nyttig kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor. Under hela programmet följer en specialutbildad coach dig vars enda uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Träningen anpassas alltid efter dina förutsättningar och du behöver inte ha några förkunskaper. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi! 

Titta gärna på filmen där några av våra kunder berättar vad programmet har betytt för dem.

 

Om du klickar i fältet nedan så länkas du vidare till weighttrainer.se

// Oscar