Very Low Calory Diet

Gå ner 4 kilo
på en vecka

5 anledningar till varför du ska testa VLCD från Anew

1. Ett säkert sätt att gå ner i vikt

VLCD (Very Low Calory Diet) är ett väl beprövat koncept för viktnedgång. Genom Anews VLCD-produkter kan du på ett enkelt sätt äta måltider med väldigt lite kalorier, vilket i sin tur är ett mycket effektivt sätt att gå ner i vikt.

2. All näring du behöver

Våra produkter innehåller väldigt lite kalorier, men är fullproppade med allt annat som din kropp behöver. Protein, vitaminer, nyttiga fetter, mineraler och fibrer. Alla våra produkter är självklart godkända av Livsmedelsverket.

3. Endast 42 kr/måltid

Du byter ut dina vanliga måltider mot Anews måltider och behöver alltså i princip inte handla någon annan mat under den perioden. Våra måltider kostar dessutom bara 42 kr/måltid.

4. Tillverkat i Sverige

Vi är stolta över att alla våra Anew VLCD Smoothies och måltider är tillverkade här i Sverige.

5. 1000-tals kunder varje år

Anews VLCD produkter säljs på över 100 gym runt om i Sverige och rekommenderas av dem i deras viktminskningsprogram. Vi är glada att kunna hjälpa 1000-tals kunder varje år att nå sin målvikt.

Beställ ditt paket redan idag från xtrabutiken.se

Startpaket: Gå ned upp till 4 kg på 7 dagar

Ord pris: 1230 kr >> Nu: 995 kr och fraktfritt

Det här är ett perfekt startpaket för dig som vill gå ner upp till 4 kg i vikt på en vecka. Resultatet kan variera beroende på olika förutsättningar som t ex kroppstyp och ålder. Paketet innehåller måltider för 7 dagar (3 måltider per dag), extra fibrer för att magen ska må bra och Omega 3 som är ett perfekt tillskott vid viktnedgång.

Paketet innehåller:
•  3 st Anew VLCD, Valfri smak
•  1 st Psyllium
•  1 st Omega 3

Du kan blanda och välja själv vilka smaker du vill ha för dina måltider. Klicka på knappen nedan så kommer du till Xtrabutiken.se där du plockar ihop ditt paket.