Very Low Calory Diet

Resultat på bara en vecka

Det magiska med Very Low Calorie Diet

Fem bra anledningar att testa:

1. Ett säkert sätt att gå ner i vikt

VLCD (Very Low Calory Diet) är ett väl beprövat koncept för viktnedgång. Genom Anews VLCD-produkter kan du på ett enkelt sätt äta måltider med väldigt lite kalorier, vilket i sin tur är ett mycket effektivt sätt att gå ner i vikt.

2. All näring du behöver

VLCD produkter innehåller väldigt lite kalorier, men är fullproppade med allt annat som din kropp behöver. Protein, vitaminer, nyttiga fetter, mineraler och fibrer. Alla våra produkter är självklart godkända av Livsmedelsverket.

3. En bra kickstart

För vissa människor kan VLCD fungera som en kickstart för viktminskningen. Att uppleva snabba resultat i början kan öka motivationen och fungera som en positiv startpunkt för en längre och mer hållbar viktminskningsstrategi.

4. Snabba resultat

VLCD kan leda till en snabb viktminskning, vilket för många kan upplevas väldigt bra. Det är motiverande att se snabba resultat för att hålla motivationen uppe.

5. Hälsa på lång sikt

VLCD, när den genomförs på rätt sätt, ger även långsiktiga hälsovinster. Genom att snabbt minska övervikt kan man minska risken för vissa hälsoproblem, såsom högt blodtryck och höga blodsockernivåer.

Vill du gå ned i vikt?
Testa vårt kostnadsfria program!

Very Low Calorie Diet har många fördelar och kan leda till snabba resultat. Bäst effekt får du om du äter på rätt sätt och kombinerar din kost med vardagsmotion.

Vi vill hjälpa människor att må bra. Vi brukar säga att det handlar inte om vikten du förlorar, utan om livet du vinner. Om du vill få några konkreta tips om hur du kan använda VLCD och enkel motion i  din vardag så har vi satt ihop ett enkelt program med tips och övningar som vi gärna delar med dig.

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan, så får du tillgång till vår coach Oscars program. Det är helt gratis.

Viktresan är ett koncept framtaget av Xtrabutiken.
Xtrabutiken har hjälpt kunder gå ner i vikt sedan 2005. Xtrabutiken ägs av KlubbSverige AB.

Mer info eller frågor

www.xtrabutiken.se
viktresan@xtrabutiken.se

KlubbSverige AB
556746-7211

Uppfinnargränd 5
131 60 Järla Sjö